Kapcsolat

palotabarat a gmailen, és XV. kerületi blog a Facebookon.

2014.11.03. 11:08 Rátonyi Gábor Tamás

A hármashatár nyereményjáték eredményhirdetése

Kedves olvasók!

A múlt héten meghirdetett nyereményjátékra csupa jó megfejtés érkezett, vagyis mindenki pontosan tudta a három városrész határát. A helyes megfejtés egyébként ez volt: Rákospalota, Pestújhely és Újpalota városrészek egy ponton találkoznak a kerületben: a XV. Gazdálkodó út és Bánkút utca kereszteződésében (elfogadtam a Páskomliget utca # Bánkút utca kereszteződését is, bár a kifinomultabb válasz a Gazdálkodó út volt). Részletesebben a mai bejegyzésben lehet olvasni erről a határpontról.

A random.org oldal segítségével sorsoltam, az lett a nyertes, akinek a beérkezés sorrendjében a véletlenszám-generátor oldal által kiadott szám szerinti sorrendben érkezett a levele. A nyertes tehát

Csonka Ádám

lett, aki megkapja Lipp Tamás Újpalota-könyvét.

 

Mindenkinek  köszönöm a részvételt!

A könyvről:

  • Lipp Tamás: Álom szocreál kivitelben (Újpalotai Szabadidő Központ, Újpalota, 2009)

 

kicsi_borito_alom_szocreal.jpg

 

Lipp Tamás népművelő, újságíró a lakótelep tervezése óta publikál a városrészről. Két könyve és számtalan cikke jelent meg a lakótelepről. Ebben a könyvében részben a korábbi írásaiból elevenít fel történeteket, sorsokat, részben a telep változásait dokumentálja. Igazán méltó kiadvány egy városnyi városrészről, érdekes történetekkel, emberekkel.

Szólj hozzá!

Címkék: szolgálati közlemény nyereményjáték


A bejegyzés trackback címe:

https://bpxv.blog.hu/api/trackback/id/tr676859371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása